Info over Stichting ZuiderZee Zwerfdieren

Onze drijfveer:

Stichting ZuiderZee Zwerfdieren is een vrijwilligersorganisatie en zet alles op alles om het aantal zwerfdieren in Flevoland terug te dringen. Wij richten ons grotendeels op katten, maar bekommeren ons ook om honden en ex legkippen.
Katten worden om wat voor reden dan ook aan hun lot overgelaten of lopen (meestal doordat ze niet tijdig gecastreerd zijn) weg. De dieren gaan vaak een uitzichtloos leven tegemoet. Het trieste is dat zij daar zelf niet voor hebben gekozen. Ze moeten in hun eigen levensonderhoud voorzien en zwerven door wijken en bossen op zoek naar voedsel. Verzwakte en oudere dieren overlijden -vooral in de winterperiode- in grote getale.

Klik hier om naar onze doneershop te gaan

Doelstellingen:

In Flevoland leven honderden zwerfdieren onder erbarmelijke omstandigheden. Veel van hen hebben wormen, bijt wonden, ontstekingen in hun mond of zijn (ernstig) ziek. Stichting ZuiderZee Zwerfdieren trekt zich het lot van de dieren aan en heeft als doel het aantal zwerfdieren in Flevoland terug te dringen. Hoe wij dit doen?

 • Door zwerfdieren te chippen, te castreren en te steriliseren, de zwerfdieren een identiteit te geven, zwerfdieren tijdelijk op te vangen en te herplaatsen, medisch te behandelen en aandacht te hebben voor preventie.

Hoe kunt u ons helpen?

Wij zijn een vrijwilligersorganisatie en afhankelijk van donaties en giften. Alle inkomsten komen ten goede aan onze zwerfdieren.

  • Door een donatie over te maken op rekening NL29 INGB 0008099968 t.n.v. Stichting ZuiderZee Zwerfdieren.
  • Door periodiek een bedrag te schenken
  • Door gastgezin te worden voor onze zwerfdieren
  • Door vrijwilliger te worden in onze organisatie
  • Door (oude) kleding, textiel en schoenen te doneren in onze kledingcontainer. Wij ontvangen daar een bedrag per kilo voor van stichting Dierenlot
  • Door producten te doneren. Wij werken samen met doneeropmaat.nl.

Heeft u vragen of kunt u ons helpen? Mail naar info@zuiderzeezwerfdieren.nl of bel op 0320-723900.

Overige gegevens:

Jol 11-22
8243 ED Lelystad

E-mail: info@zuiderzeezwerfdieren.nl
Tel.: 0320 723900

KvK: 57 66 19 87
Bank: NL29 INGB 0008099968

© Doneeropmaat.nl – Algemene voorwaardenPrivacy policyDisclaimer