Over ons

Doneer jij liever geen geld en vind je een praktische, vrijblijvende en doeltreffende manier van doneren meer bij je passen? Bij doneeropmaat.nl is dat mogelijk. In onze doneershop staan producten die stichtingen wensen én veel gebruiken. Jij kiest welk product je wilt doneren en voor welke stichting. Wij zorgen dat jouw donatie bij de stichting terecht komt.


Onze missie

Meer naamsbekendheid en betrokkenheid voor de kleine en middelgrote stichtingen te realiseren in de samenleving door op een overzichtelijke, eenvoudige en praktische wijze de wil om te steunen vergroten.

Nederland kent ontzettend veel mooie stichtingen die zich inzetten voor dieren en/of mensen die aan de onderkant van onze samenleving hangen. Deze kleine tot middelgrote stichtingen hebben geen groot marketingbudget om de massa te bereiken maar zij hebben wel hard hulp nodig. Zonder deze stichtingen zou er nog véél méér ellende in de wereld zijn. We moeten én kunnen deze stichtingen een warm hart toedragen.


Gezicht achter doneeropmaat.nl

Waar zou je spijt van hebben als je nu op je sterfbed zou liggen? 2,5 jaar geleden tijdens deelname aan het jaarprogramma van 365 dagen succesvol, werd deze vraag gesteld. Ik deed mee aan het programma omdat ik even niet meer wist wat ik “als ik later groot zou zijn” wilde worden (ik was 36).

Waar zou ik spijt van hebben? Dat ik nooit het lef had gehad om mijn ideeën uit te voeren. Ik had een schoenendoos vol met ideeën over hoe je als samenleving eenvoudig een steentje bij zou kunnen dragen. Soms stond het op een kladje, soms waren het uitgewerkte plannen. Maar elk idee vond zijn eindbestemming in een stoffige schoenendoos. Lekker veilig. Kan ik ook niet “falen”….

Dit idee van doneeropmaat.nl stond aanvankelijk dus óók hetzelfde treurige lot te wachten. En toch, door elke keer weer aan die vraag te denken “waar zou ik spijt van hebben” kwam ik steeds een stapje verder in mijn missie.

Inmiddels hebben diverse stichtingen zich enthousiast uitgesproken over het initiatief van doneeropmaat.nl. Ik hoop dat we, samen met jullie, nog heel veel stichtingen kunnen steunen.

Waar zou ik spijt van hebben als ik op mijn sterfbed zou liggen? Het antwoord is nu: nergens van! I did it!

-lijke groet, Jolanda Raven, initiatiefneemster


 

Klik hier om naar de doneershop te gaan

© Doneeropmaat.nl – Algemene voorwaardenPrivacy policyDisclaimer