FAQ’s

Uiterlijk de 6de van een nieuwe maand verzenden wij alle donaties.

Wij verzamelen een maand lang alle producten die gedoneerd worden aan desbetreffende stichting. Omdat de stichtingen grootverbruikers zijn, proberen wij zoveel mogelijk grootverpakkingen samen te stellen.

Ons streven is om zoveel mogelijk met kleine tot middelgrote winkeliers samen te werken. Wij hanteren adviesprijzen. Daarentegen hebben wij geen minimale orderwaarde en/of verzendkosten.

Je staat natuurlijk altijd vrij om het product ergens anders aan te schaffen of producten die je zelf nog (ongebruikt) thuis hebt liggen, zelf bij de stichting te brengen of te versturen. Neem dan even contact op met de stichting. De stichtingen zijn er altijd blij mee!

Nee, het is volledig kosteloos voor de stichting.

Dat weet je zeker omdat je het product koopt en doneert aan de stichting. Wij bestellen de producten en laten deze bezorgen bij de stichting. Er wordt door doneeropmaat.nl nooit geld overgemaakt aan een stichting.

 

Wij ontvangen van de stichting een foto van de geleverde producten. Deze foto’s plaatsen wij op de Facebookpagina van doneeropmaat.nl en op deze website onder Resultaten. Ook de stichting zelf plaatst een foto op hun eigen Facebookpagina.

Doneeropmaat.nl is een sociale onderneming wat zich ten doel stelt om kleine en middelgrote stichtingen te ondersteunen met het verkrijgen van meer naamsbekendheid en betrokkenheid door middel van het bieden van een doneershop waar eenvoudig en vrijblijvend product wensen gedoneerd kunnen worden.

Wij vinden het belangrijk dat deelnemende stichtingen géén kosten maken of extra taken erbij krijgen. Om onze missie te kunnen volbrengen is het daarom noodzakelijk om (financieel) gezond te blijven.

Nomineren niet, maar je kunt de stichting wel attenderen op ons bestaan. Graag zelfs.

Doneeropmaat.nl vindt het beschermen van jouw persoonsgegevens erg belangrijk en zal jouw gegevens alleen gebruiken om services aan je te verlenen en je een betere gebruikerservaring te geven. Doneeropmaat.nl houdt zich hierbij aan de Wet bescherming persoonsgegevens.

Ja, het beschermen van gegevens van onze klanten vinden wij bij doneeropmaat.nl belangrijk. Alle betalingen via doneeropmaat.nl worden afgehandeld door Mollie, een gecertificeerde betalingspartner. Al het verkeer, inclusief het betalingsverkeer verloopt via een beveiligde SSL verbinding. Betalingen kunnen uitsluitend gedaan worden met iDeal.

Jazeker. Lees hier onze Algemene Voorwaarden.

En hier vind je onze Privacy Policy.

We gebruiken cookies alleen om de website goed te laten functioneren en niet voor commerciële doeleinden. Ons enige doel is het op een zo’n eenvoudig mogelijke wijze donaties te werven voor stichtingen. We hoeven verder niets van je te weten.

Load More

Staat jouw vraag er niet tussen? Voel je vrij om contact met ons op te nemen.

Neem contact op

© Doneeropmaat.nl – Algemene voorwaardenPrivacy policyDisclaimer